AdministratieU kunt uw volledige financiële administratie aan ons uitbesteden. Ook is het mogelijk dat u (een deel van) de administratie voert en dat wij u ondersteunen en adviseren met de inrichting en controle hiervan. Wij zijn er voor gevestigde ondernemingen én voor starters.

Wat wij voor u kunnen betekenen


Volledige of gedeeltelijke financiële administratie

Praktisch, maar uitgebreid online boekhoudpakket

Ervaring met diverse boekhoudpakketten

wat klanten vertellen

Sinds wij samenwerken met D2 Finance hebben we meer inzicht gekregen in onze complete financiële administratie. De basis hiervan ligt bij de keuze van goede administratiesoftware en de koppelingen tussen verschillende boekhoudkundige programma’s. Het is prettig dat D2 Finance wil weten wat er in je bedrijf gebeurt, zodat we een duidelijke administratie kunnen voeren. Zo komen ze bijvoorbeeld regelmatig langs en sturen ze de administratie bij waar nodig. Door meer inzicht in onze financiële cijfers kunnen we adequater sturen op bepaalde processen in ons bedrijf. Naast de reguliere boekhoudkundige vragen vinden wij het prettig dat D2 Finance ook een adviserende rol heeft en ons op een begrijpelijke manier helpt met het maken van financiële en strategische keuzes.
Image
Banen in het groen
Friso van den Boogaard

Administratie­software


Wij maken gebruik van de administratiesoftware van SnelStart. Hiermee kunt u onder andere zelf naar uw klanten factureren, uw inkoopfacturen en bonnen digitaal aanleveren en heeft u toegang tot uw financieel dashboard. Mocht u gebruik maken van andere software, dan hoeft u niet per se te over te stappen naar SnelStart; wij hebben ruime ervaring met de meest gebruikte boekhoudpakketten.

Meer over onze online diensten
snelstart

InterimHeeft u te maken met (tijdelijke) onderbemanning door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap? Of wilt u hulp bij het opzetten van een goede financiële afdeling binnen uw bedrijf? Ook dan kunt u bij ons terecht.
Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken.
hulp nodig als ondernemer?

Hulp nodig als ondernemer?


Heeft u administratieve hulp nodig als ondernemer? Neem dan contact met ons op.

Kom in contact