Over onsD2 Finance is een administratiekantoor voor zzp’ers en mkb’ers die willen groeien. Terwijl u zich focust op uw bedrijf, zorgen wij dat alles administratief volledig op orde is. Dat doen we vakkundig en betrokken. Met ons kunt u bouwen aan een financieel gezonde onderneming.
Image

Wie zijn wij?

Wij, Dirk Burggraaf en Daniël Dekker, zijn de gezichten achter D2 Finance. We hebben ervaring opgedaan bij accountants-, administratie- & belastingadvieskantoren. Deze ervaring zetten wij graag in om de administratie van uw bedrijf uit handen te nemen én daarover gedegen advies te geven. 


Ook hebben we (interim) gewerkt op de financiële afdeling van verschillende bedrijven. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld meer dan gebruikelijke kennis opgebouwd over de uitzendbranche. Met deze specialistische kennis kunnen we u als uitzendondernemer vakkundig adviseren.

Bekijk onze diensten

Online administratie als basis

Onze dienstverlening heeft een online basis. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal actueel inzicht heeft in uw huidige financiële positie. Vanuit deze transparante online basis adviseren wij u en bouwen mee aan uw bedrijf. We zorgen voor betrouwbare cijfers en verliezen daarbij het grotere plaatje niet uit het oog. Omdat we betrokken zijn, is meedenken voor ons vanzelfsprekend. En dát zult u merken.

Hulp nodig als ondernemer?

Heeft u financieel advies nodig als ondernemer? Neem dan contact met ons op.
Kom in contact