LoonadministratieWe nemen graag uw loonadministratie uit handen. Daarin kunnen we u gedeeltelijk of volledig ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden: het verlonen van uw personeel, het verzorgen van de aangifte loonheffingen, maar denk ook aan periodieke opgaven aan pensioeninstellingen en verlof- en verzuimregistratie.

Online portal voor loonadministratie, inclusief dashboards


Als onze klant krijgt u de beschikking over een online portal. Daarin slaan we alle gegevens voor de loonadministratie AVG-proof op. Zelf kunt u hierin ook uw eigen personeelsdossiers opbouwen, uren registreren, urenmutaties doorgeven en contracten toevoegen. Met behulp van de handige dashboards heeft u inzicht in bijvoorbeeld de gemiddelde loonkosten, totale loonsom, aantal FTE, contractduur en ziekteverzuim. Hierdoor krijgt u onder andere inzicht in vaste en variabele kosten en de mate van flexibiliteit van uw personeelsbestand.
online-portal-voor-loonadministratie

Nieuwe werkgevers op weg helpen


Als u voor het eerst personeel in dienst neemt, brengt dat allerlei nieuwe, nog onbekende werkzaamheden met zich mee. Wij helpen u dat graag goed en correct te doen. Wij adviseren en begeleiden u bij alles wat komt kijken bij het opzetten en uitvoeren van uw loon- en personeelsadministratie. We begeleiden u bij de opzet van een gedegen personeelsadministratie, zorgen voor arbeidsovereenkomsten passend in uw branche en informeren u over de regelingen waar u rekening mee moet houden.
nieuw-personeel-op-weg-helpen

wat klanten vertellen

We kennen Dirk Burggraaf al vanaf de start van onze onderneming. Toen D2 Finance opgericht werd, was het voor ons dan ook niet meer dan logisch dat we bij de eerste klanten wilden horen. D2 Finance verzorgt voor ons onder andere de controle van de administratie en komen regelmatig met advies- en verbeterpunten. Ook het NEN4400 certificeringstraject is vanaf de financiƫle kant perfect door D2 Finance voorbereid.
mrs onderhoudsdiensten
MRS Onderhoudsdiensten
Mike Schmidt

Wet- en regelgevingWe houden de cao-ontwikkelingen in de gaten. Wanneer er wijzigingen zijn in lonen en arbeidsvoorwaarden informeren we u direct.
hulp nodig als ondernemer?

Hulp nodig als ondernemer?


Heeft u hulp nodig bij uw loonadministratie? Neem dan contact met ons op.

Kom in contact